2015. július 9., csütörtök

BAKONYI BETYÁROK, FÖLDTÖRTÉNETI ÉS TÖRTÉNELMI IDŐUTAZÁS
Bakonyjákón a Forrás Vendégház parkjában meghúzódó kis kunyhóban várjuk a betyárvilág életének megismerésére, megélésére az érdeklődőket!

Délelőtt 11 órától visszaröpítjük vendégeinket a régmúlt idők izgalmas világába, hogy megismerhessék a betyárok életét, eszközeiket, ruházatukat, és kézműves foglalkozás keretében saját betyáros felszerelést készítsenek.
A földtörténeti időutazás a Bittva patak mésztufa vízlépcsőinek felfedezésével kezdődik, víz felszínre bukkanásának, a forrás születésének csodáját ismerjük meg, majd egy rövid vonatos utazást követően Bakonyjákó határában 3 földtörténeti kor találkozásánál csodálatos panorámában gyönyörködhetünk. Itt megtapasztalhatjuk, hogy több millió évvel ezelőtt is, és most is a víz folyamatosan változtatja az élő környezetet, és hagyja maga után a kőzetté dermedt világot. A vonat tovább halad velünk az erdő birodalmába, hogy a Pisztrángos tó látványa koronázza élményeinket. A program a Forrás vendégházhoz visszaérkezve záródik. A teljes program 11 órától 16 óráig tart.     
Várjuk jelentkezéseiket az info@forrasvendeghaz.hu címünkön félnapos túráinkra: 11 órai indulás Bakonyjákó Forrás vendégház 2015.07.12-én, 07.14-én, 07.23-én, 07.31-én Ár: 1600.-Ft/fő családi kedvezménnyel!

07.25-én, 08.02-án, 08.06-án a www.magyardinoszaurusz.hu/nyiltnap programok részeként várjuk regisztrációjukat!


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése